Modell Av Rom

september 02, 2016

Vi=fikk i oppgave å lage en modell av et rom vi hadde fått på ark i 1:20. Vi skulle da klippe ut alle veggene av tegningene, noe som da gjorde alt mye enklere for oss.  Da vi hadde klippet dem ut, tok vi de utklippede tegningene oppe på kapapapp og brukte små nåler til å gi et lite merke for hvor vi skal tegne opp og skjære ut.

Når alt hadde blitt skjært ut, var det på tide å lime sammen ytterveggene samt sette inn plastikken til vinduene i mellom. Ytterveggene måtte dobles for å få de riktige målene, mens den ene innerveggen trengte bare en. Etter alle vegger og vinduer var ferdig limet sammen, var det på tide å sette bitene sammen til et rom. For å sette dem mot hverandre, brukte vi de samme små skarpe nålene som vi begynte med.

Jeg synes selv det var helt greit. Jeg har aldri vært noe flink til å skjære med kniv, så brukte ganske god tid på å få det så rett som mulig. Ble også veldig frustrert på slutten, i og med at jeg alltid klarte å sette veggen feil for hverandre, men dette løste seg til slutt.

Alt i alt er jeg fornøyd.

You Might Also Like

0 kommentarer

Populære innlegg